måndag 17 september 2018

Nu är det stopp

Jag har sådan lust och bra lägga ner denna blogg med, fick ett väldigt långt sms igår kväll.
Och jag förstår inte när jag har skrivit så många gånger under denna tiden att det är så här jag ser saker och ting ur MITT PERSPEKTIV, och att så här har JAG upplevt saker som sitter fastklistrat som ett tuggummi i min minnesbalk. 
Hur svårt är det och förstå mina ord, och jag tycker inte jag är det minsta luddig när jag skriver att det är så här jag ser saken ur mina ögon sett? 
Är jag luddig eller kan det misstolkas på något sett?
Så många frågor men så få svar.
Men hur du som läser tolkar det jag skriver vet inte jag, och att jag skrev att MYCKET ÄR SPEKULATIONER från MIN SIDA SETT.
Kan det vara så svårt att förstå? Men jag tycker inte det. 
Men tydligen så kan jag inte förmedla mig med rätt ord så personer förstår mig, speciellt inte den person som skrev sms:et till mig igår. Där är så många missförstånd som denne person inte förstår mina ord.
Så därför väljer jag nu att lägga ner bloggen ett bra tag och göra det andra jag har i görningen som JAG enbart gör för MIN egen skull, och efter det kan jag gå vidare med mitt liv i lugn och ro förhoppningsvis utan att bli påhoppad och få sms. 
Det om något gör min sjukdom värre, vilket personen kanske inte riktigt förstår?
Och det finns så mycket som jag skulle vilja skriva men här sätter jag STOPP.
För att översätta svenska språket till mina utländska vänner så ska jag översätta vad det står:
Love or hate me, both are to my advantage.
If you love me, I will always be in your heart.

If you hate me, I'll always be in your brain.

YOU MAKE HURT

Feel you free with love
Leaving you with love

Men dom jag nämnt i bloggen den här tiden TROR jag att jag trampar på deras ömma tår så det är därför jag blir missföstådd i det jag skriver. Att de personer tar så illa vid sig så dom känner så skyldiga och har väldigt svårt att se sanningen som jag ser den.
Och att ni som inte har varit med om samma sak som mig, så har ni så svårt att förstå min situation från MITT PERSPEKTIV.
Och JAG säger det ännu en gång "ATT TRO ÄR ATT INTE VETA".

Jag återkommer när jag känner mig redo igen att blogga istället när jag bara får skit för vad jag tycker och tänker och känner med MINA ORD.
Tack för denna tiden på ett bra tag./Marianne

Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...