måndag 26 november 2018

Undrar hur många det är som skriver dagböcker numera???

Vaknade av denna underbara utsikt i morse när jag klev upp, soluppgång och sen så ser man månen som är på väg ner mot horisonten.Vakna till nybryggt kaffe och sen min underbara utsikt som jag verkligen har där jag bor på 5:e våningen. Ser ända bort till Vida Arena utan problem, där vi har Sveriges bästa hockeylag enligt mig. Andra gången dom vinner GULD nu grabbarna. 
Bilden är i och för sig väldigt suddig men det blir så för mig när jag zoomar in så mycket det bara går på min mobil, och det var så vackert väder och har varit det hela dagen idag. Ja, jag står för att Växjö Lakers står mig varmt om hjärtat och har gjort i många år nu. Även att jag bodde ihop med en kille under 2006 och han var en HV71:a långt uti fingerspetsarna, men det roligaste matcherna när HV spelade mot Växjö. Där var vi oeniga som ni kanske förstår. Men det var då det, och vi lever ju inte i det förgångna längre, eller jag har slutat med det nu. Det ger mig inget att titta bakåt för det löser ändå inga problem. Det som har varit kan inte ändras hur mycket man än vill. Även om jag skulle vilja ändra på mitt liv så säger jag NEJ, jag ångrar inget utav det jag har gjort. För det är ju den  som har format mig till den jag är och har tvingats till att bli den jag är idag. Man ser livet på ett annat sätt när man blir äldre och klokare, om man nu blir det vill säga. Vissa saker ska man nog inte bli klok på egentligen, som att vissa saker ska man bara inte veta. Men jag har en liten speciell bok som jag själv skriver som en liten dagbok fast i ett word dokument. Dom tankarna som jag känner som ingen annan får läsa och sen en annan sak som jag skriver i med. Så därför skriver jag inte allt som jag känner rakt ut här på bloggen som jag gjorde förr. Då när jag startade om denna blogg som jag snart har haft i 2 år. Hade en innan här på Blogger och fastnade för den. Men den kändes så henna för mig att skriva av mig i, och känner väl lite så nu med. Jag har haft Blogger sedan 2010, så den känns hemtam för mig. Men det finns ju en hel uppsjö med en hel drös med diverse olika bloggar. Men jag valde denna för jag har min mail genom Google. 
Och hur många gånger har man inte ställt sig denna frågan? Varför?Jag kan nästan säga med all säkerhet att du också just ställt dig den frågan om det har hänt dig något för att nämna ett exempel bara. Där har ni mina grubblerier men inte 17 blir jag klokare för det. Men det är inte meningen heller att man ska veta allt. Där skriver jag ner mina tankar och känslor och varför jag kände så just då. Och det om något har hjälpt mig mycket dom här snart 2 år som gått och allt som har hänt och kommer att hända. Vissa saker vet och ser jag vad som kommer att ske, både på gott och ont kan jag säga. Och jag hade redan sett att en sak som jag verkligen hade hoppats på inte skulle bli av. Jag kände det långt in i märgen att det blev som jag hade känt på mig. 
Och det här säger jag till alla, jag orkar definitivt inte med energislukare, för det leder till stress och det är den inre som är så mycket farligare än den yttre. 
Sen vill jag tacka alla er som har kommenterat inne hos mig, men jag har inte den orken att sitta och läsa genom varenda blogg för då hade jag inte fått göra annat än att sitta vid den här datorn och inte hinna med något annat. Men vissa följer jag genom min mail, men det är inte alltid jag kommenterar, men läser dom gör jag. Speciellt en har jag fastnat för och jag ärr vän med henne lite varstans ute i olika medier. Vi började följa varandra genom Instagram tror jag, men jag ska låta det vara osagt. Där viker mitt minne mig totalt, men mycket av närminnet är mina starka tabletter jag äter och är så illa tvungen till. Men det är för väl att dessa lagliga preparat hjälper mig någorlunda till att leva som en helt frisk person. Men vissa dagar är jag som ett mähä, eller hur jag ska förklara mig.Slö, slapp och likgiltig vilket är mindre nice och känna i kroppen. Men i eftermiddags innan det började skymma så tänkte jag att jag måste ut och bra gå en liten runda runt kvarteret där jag bor och jag tyckte det ändå att det var skönt att vara ute och promenera 1 timme som jag gjorde. Men sen att jag har en snigeltakt att gå är en annan femma.
Men nu så är det dags för mig att dra mig tillbaka och inta det bästa som jag vet.
På återseende tills nästa gång jag har något nytt att skriva om...


13 kommentarer:

Madelene sa...

Istället för skriva en dagbok använder jag istället bloggen. Bloggen är min öppnadagbok där alla får ta del av min dag

Fröken Pysseltanten sa...

Men allt som du inte vill skriva om rakt ut har jag som min dagbok. Och till viss del denna blogg med. Man vill ju föra ut ett budskap med det vi bloggar om.

Maria sa...

Jag skriver hellre blogg än dagbok ��

Fröken Pysseltanten sa...

Många gör det idag istället för att skriva i en vanlig dagbok. Men jag har min i ett Word dokument som jag har skrivit om.

Anonym sa...

Hoppas att du får en bra dag vännen

Sjubarnsmamma sa...

Jag bloggar hellre än skriver dagbok

Therese Carlsson sa...

Jag bloggar bara , är det något som jag vill skriva av mig så gör jag men jag namnger inte personer

micki sa...

Vilken härlig utsikt! Dock är jag höjdrädd så jag hade nog inte riktigt fixat att bo så högt upp haha. Jag bloggar bara då det känns lättare att kunna spara allt på en blogg, mina tankar, bilder, åsikter osv. :)

Fröken Pysseltanten sa...

Idag verkar det som en lysande dag, precis som solen utanför mitt fönster. Fick ett smycke eller armband klart utan massasvordomar 👍

Fröken Pysseltanten sa...

Många gör det idag, men allt som har hänt mig skriver jag i min speciell dagbok

Fröken Pysseltanten sa...

Då är du som mig, namnger ALDRIG någon vid namn. Dels i första hand för min egen skull och för att andra som inte känner mig irl ska veta vem som jag menar. Min egen policy

Fröken Pysseltanten sa...

Synd att jag inte kan hitta din blogg och kommentera hos dig och läsa din blogg.

Fröken Pysseltanten sa...

Det gör jag med, men dom innersta känslorna skriver jag i min speciella dagbok som ingen annan får läsa. Allt skriver jag inte rent ut här på min blogg. Har varit inne och kommenterat hos dig med 😂😂😂👍👍👍. Önskar dig enbart dag

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...