måndag 27 april 2020

En helt underbar vanlig söndag 26 april 2020Efter att jag och älskade sambo efter vi hade jag så hade jag så förjordat ont 😭 i mina benmuskler, och det här är jag max vad jag orkar med. Och Anders hjälper mig som väl är, men den här dagen då jag kände mig så hjälplös på min egen älskade pappa avled för lite mer än 28 år sedan som jag visade er på mitt öppna konto som jag fortfarande känna mig när jag var alldeles världens ensammaste människa som går i ett par skor 👟. 
Men det var tänkt att vi skulle åka dit igår egentligen, men jag är fortfarande ännu inte bra 🤧 med mig och jag har skapat ett album med vår dag. Men jag sliter mitt hår i förtvivlat och jag är inte ett dugg klokare än vad JAG försöker förklara för min älskade sambo, och jag kom och tänka 🤔 på ”Annelie Ryd’e” låt som håller än idag och tja vad ska jag mer än som när hon sjunger ”Åh, vilken Karl” .
Och vem 😈 bryr sig på ren svenska egentligen???
”Who f...ing cares! Orkar inte bry mig längre och ”Jag skiter 💩 i allt” som en viss väldigt känd musiker 👨‍🎤 sjöng en gång för en kvart 14 dagar eller något sådant. Och jag diggar hans sista låt om jag inte missminner mig helt fel. Och jag hade fel angående om dom skulle få tvillingar 👯‍♀️ eller inte, men jag säger att datumet kommer att stämma om det inte blir det den 25:e som var det första datumet som jag sa till dig. Och jag kan inte förklara varför siffran 5 kommer till mig. Men innan den 28:onde så har ”Almelia” att titta 👀 ut.  😱😜. 
Jag är och förblir en nattsuddare och kommer så förbli.
Vem kan inte hålla med mig att jag har förvarade på Google Foto som är för väl det 😜. 
Men vi har haft en underbar söndag jag och min älskade sambo med alla brister och fel..
Därför stod jag vid det här fruktansvärda vägskälet för lite mer än 3 år sedan, men att så fel ändå kan bli rätt ändå. 
Jag är så evinnerligt tacksam 🙏🏻 för att jag gick dit näsan 👃🏻 förde mig, även att det har nästan kostade mig livet livet, det vet jag när jag satte in en liten bild inne på EyeEm.com. 
Jag har vetat länge vad som har pågått, mer än så avslöjar jag inte och det får 🐑 bli en av universums lilla mysterium. 
Men äsch, so shit 💩 happends mostly to me. 
”So don’t worry 😉 be happy 😆 anyways yet”. 
På återseende när JAG orkar och kan/vill...
Det har en dold betydelse och en liten om ett för mig och min sambo. En festival säger jag nu godmorgon till er som har det här värdefulla datumet med både glädje och sorg inblandade som det verkligen är 😍😱🥰🤐🤯. 
P.s Vi har fortfarande underbaraste utsikt över nästan hela vårt vackraste stad som finns..,
Maisan H 


Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...