måndag 20 april 2020

Hittar igen mina gamla fotografier..


Den här gamla bilden ar jag delat förr, och jag satt läste den igår kväll efter yngsta sonen cyklade hem till sitt och jag har en riktigt ful vana och sitta vid min mobil alldeles för mycket vid min mobil, det är så lätt att hamna i olika vanor. 
En ful ovana är något för mig är något som man är obekant för en själv,gör man det för ofta så blir det en ful vana.


 Den här bloggen gör lite som den vill, men jag blev så här själv när jag tittade hur mycket tid jag verkligheten hur jag formligen bor i min mobil, och det är lättare att fastna med fula vanor än att rätta till normala vanor som när jag går är hemma hela dagarna. Och när jag måste ut så är jag försiktig när jag träffa andra personer, håller gärna för munnen nu när det är den här otäcka COVID-19. Annars är jag på mina "Oasplater" eller jag bara är ute och kör dit näsan pekar. 1:a kortet kortet är jag och sambon mitt ute i "Ingmansland" som man verkligen är det där vi var där och vi körde förbi och vi har det som vårt eget lilla "Smultronställe". 2:a bilden är är för två år sedan, men det var där 1:a gången jag träffade min sambo året innan den 13:e maj året innan. Och jag kan fortfarande inte komma på hur snabbt som blixten hastighet. Men jag nämnde en väldig nära anhörig till mig och hennes väninna som hade ett riktigt ökänt och fruktansvärt riktigt fult öknamn som jag ALDRIG ta i min egen mun offentlig eller om någon annan tjej/kvinna över huvudet tagen. Och min sambo kan definitivt inte heller den delen heller förens hans sa hennes "Öknamnan". Och visst stämde det till 100 %. 
Här har jag gjort en egen liten speciella lilla ängel dom symboliserar min egen sjukdom "Dystini" eller "Dystonia" på det internationella språket, 
Och 1 gång så blev jag smygfotograferad utan att jag ens hade vetat om förens jag fick reda på sanning som den var och hur schysst 'är det och hålla det hemligt för sin egen fru i alla fall så som jag ser det. Är det inte därför man gifter sig??? Men jag ar så många minnen från den är tiden då vi umgicks, men där för den som tagit kortet och den som sitter jämte mig. Dom som vet känner igen sig skyldiga ändå.
Här är som jag känner mig just nu även att jag gör ett nytt blogginlägg ikväll. Men jag reder ut det med, men det är lättare och bryta en ful vana. Jag tror många av er håller med mig. Oavsett vem som läser min blogg.
Det här är min älskade faster och farbror som jag minns dom än idag. Och jag hann ALDRIG säga "Hej då", men jag hoppas att dom sitter där med var sin kopp thè på sin lilla himmel eller var sitt moln. Han med en bok i handen. Och deras dotter som lovade att höra av sig vilket sig vilket hon ALDRIG gjorde. Men just nu så är det så många tankar som far runt i skallen som den kör högt ovan molnen.
"Vilket ord definierar livet för ;Marianne?
ÄRLIG
Ärlighet innebär att du berättar sanningen
även om ingen vill höra den."
Vilken underbar morgon som bara jag jag ser från min balkong.

Med detta så återkommer jag och jag har p4 Kronoberg i bakgrunden och jag vet inte hur jag sa tacka er alla med och skriva så är och några roliga appar jag har i min iPhone8+.
Det finns ALLTID en ny morgon och eftermiddag när jag inte är begränsad som jag själv valt med  dessa bilder.
På återseende tills nästa gång jag känner för ett litet inlägg på bloggen.
Maisan H

Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...