lördag 16 maj 2020

Jag får inte ihop den här ekvationen???

Jag får 🐑 inte ihop med den här lilla bilden som jag var tvungen att ta en skärmdump på, men ni ser ju dagens eller gårdagens datum på min bild som jag har tagit själv och när jag skulle titta 👀 på mina egna bilder som jag har tagit med min mobil 📱.  Och jag visade min sambo när jag tog själva bilden, men den fanns inte så vi fattade inte hur en bild som bara försvinner bara så där?
I alla fall så jag är jag nyfiken i mig själv och har ALLTID VARIT, men jag kollar någon gång ibland hur många som kollat in sedan jag skrev sist.  Och statistiken och det som har läst veckans mest lästa inlägg på bloggen och det var så jag har upptäckt vart själva verket var. Och det var den 17: e april i år och nu så är det också i inlägget innan den 16:e april så hittar jag min försvunna bild. Men jag ska vara väldigt kort idag och länka er till en ny film 🎥 som jag har lagt ut på Youtube och jag spelade in den här igår kväll. 

Nu så tackar 🙏🏻 jag för mig och jag vet vad ni inte vet 👀👁🎥😂😂😂

Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...