tisdag 2 juni 2020

Märkliga saker som händer runt omkring oss???


Fortfarande så är vi inte säkra här där vi bor, men det är absolut inga roliga saker som händer här, men jag bor på 5:e våningen och för ca: två veckor sedan så var det ett par personer som jag eller sambon såg som vi ABSOLUT vet att dom inte hör hemma i våran ingång. Och etnitskt ursprung är oväsänligt i detta läge, imen personer som inte hör hemma i denna ingång står vid våran ytterdörr mitt i natten. Och vi har en god sammanhållning vi som bor i samma ingång, men dessa personer som vi inte vet hur många som cirkulerar från område till område, och min kära granne som är en urtrevlig person och min sambo berättade för han vad som har hänt när dom åkte bussen så han såg rött där och då. Men den personen som är min granne har räddat oss förr utan att vi ar vetat om det, speciellt mig som är handikappad och jag håller på att lära mig gå rätt igen, och jag har ännu inte återhämtat mig ännu tyvärr. Och fortfarande så har jag sviter än i ländryggen efter lite mer än tre års tid nu, sen den här mardrömsnatten i början av april 2017. Och denna gång så vet jag inte om jag kan gå igen tyvärr, ska jag ut så måste JAG ha hjälp med precis ALLT. 
Visst tusan så går det i vågor med smärtan som blir så mycket värre ju längre tiden går. Den som vet vad det innebär att ha kronisk diskbråck förstår mig vad jag menar när jag förklarar som så här att jag vet inte om man ska sitta, stå eller ligga ner för att den smärtan som jag även har dygnet runt. 24/7 och 365-366 dagar om året och i år så är det ju skottår i år. Men varför har någon annan person som har fått höra eller se något? Men vem säger att det av någon outgrundlig anledning om vi nu skulle göra det det så är det väl ändå vara våra egna beslut? Är vi inte vuxna nog att kunna göra ett beslut om vi ska göra det eller inte? Och häromnatten så lyssnade jag in nattens underbara utsikt över hela världens finaste stad som jag bor på. 


Jag formligen älskar min utsikt som jag har från mina fönster när jag tittar ut. Och det spelar ingen roll om det är solnedgången eller om det är dagtid. Och jag har nog ärvt min kära pappas sak att an var proffesionell fotograf och hade en egen studio, och den kameran han hade med var en "Hasselbladare" och jag önskar många gånger att jag själv ägde en sådan. Men kamerona i mobilerna blir ju bättre och bättre nu i våra mobiler och jag tycker själv att jag är stolt över dessa kort som jag visar er, men alla vi ju våra egna intressen. Men jag gör lite av annat med. Och det har varit väldigt häktist eller det har hänt lite för mycket som jag får så mycket mindre energi av, vilket visar sig att jag blir åt skogen så trött av. Men som utomstående som inte ser mig ar svårt att förstå det fortfarande. Och jag skrev ett litet surt inlägg på Instagram idag om en person som fortfarande är så korkad så den personen pratar som vederbörande ar förstånd till. Sitta fortfarande och ljuga sig blå än efter lite mer än 3 års tid?
Men är man född dum, så är man "Dum på riktigt" som jag tycker jag.
Och det är inte den enda som är dett och senast idag så blev jag riktigt skogstokig när jag ber en person som befinner mig i min lägenhet, och vederbörande förstår inte mig, och allt ska den personen ha rätt i allt. Så det inlägget jag skrev om "Hur en narccisits tänker" stämmer väldigt bra in på den personen. Och sen så är allt mitt fel lustigt nog????

Men har man den tron om sig själv och skyller ifrån sig hela tiden ang. sin diagnos och blir ledsen när man vill få ett ord eller säga något så har man inte en käft och säga till om. Och det är inte första gången jag fräser ifrån är det gäller denna person. Och jag orkar inte med personer som bara tänker på sig själva oc speciellt inte när man besöker andra människor i deras hem. 
Klagar jämt och ständigt att det är alla andras problem och inte ser sina egna, så jag har full förståelse att andra är lika trötta på vederbörande person. Personen har ett språkbruk som inte är lämpligt att uttrycka sig i ord på offentliga platser, så blir personen arg själv som ett bi och då är det deras fel, enligt vederbörande???
Man uttrycker inte rasistiska namn på personer och kallar dessa mörkhyade personer för "Negerjävlar" för att ta ett exempel. Helt ok om personen säger så inom sina egna väggar. Men inte ute i offentligen.


Ikväll så ska jag inte bli långrandig. Men vi får se vad dom händer och sker. Men det är sådana här s.k vänner som jag inte vill ha med att göra längre.
På återseende tills nästa gång jag måste spy ut min galla som inte tänker längre än deras näsa räcker/Maisan H

Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...