onsdag 17 juni 2020

Över min döda kropp...Jag skrev sist att det var det sista ni hörde ifrån mig, men detta är och förblir det absoluta slutet för denna blogg. Men jag låter den stå öppen ändå för trots allt så det blogg inlägg som är de med läsa är det jag bloggade om sist. Antalet sidvisningar har ökat väldigt mycket sen jag lade ut en bild på den.
Så ni ser även att jag inte skriver eller gör det sista för den här tiden, men jag har några bilder som jag vill visa er ändå, fundera på de här en stund om du kan och vet vad jag egentligen menar med dessa kort en stund och se vad du kommer fram till. Det är är min äldsta son som såg mig första gången när jag låg och krampade som värst den 19 juni 2012, och det var en väldigt traumatisk händelse för han att se mig i det bedrövliga tillståndet då. Men han höll på att utveckla Dystoni själv och hans lillebror. Så jobbigt för dessa älskade barn.
 Här är mitt ex som han formligen sa en gång till mig det som står i överskriften att JAG får inte visa hans ansikte på bild, och jag gjorde som jag blev tillsagd då. Men jag vet att denne man som jag inte orkade då rulla min äldsta son som då var större än han är idag. Men jag bara vet att han är en s.k "Stalker", fråga mig inte hur jag vet det, men så är det. JAG BARA VET DET!!!
Och hur många olika konton både på Facebook och Instagram.

Men nu ni som har följt med mig på denna bloggen så syns vi kanske på något annat ställe i framtiden. en ros till mina äkta sanna vänner som har visat med sin handling att dom kommer jag att ägna mig åt istället det som jag har som jag är en glad amatörfotograf 👀...tänk vilka minnen som jag enbart sitter inne med sanningen som den ser ut ur mitt perspektiv och ur MINA 👀 sett och dessa bilder har jag haft sparade på min externa hårddisk.
Tjingeling och det var kul så länge det varade som bacillen sa till sin polare.../Maisan H

P.S Säg inget du får äta upp surt efteråt...👆😂😂😂

Inga kommentarer:

Jag är fly förbannad

Märkligt att jag inte kan sova 🛏 och jag vet att JAG har fått rätt ännu en gång till. Tyvärr så äger jag inte mig själv längre och jag undr...