söndag 12 juni 2022

Klockren beskrivning

"Vilka märkliga år som passerat. Övertygelsen, indoktrineringen, tvånget, masspsykosen och splittringen. Vi som bara inte ville och gjorde allt som stod i vår makt för att få dig att förstå att du inte borde..!
Jag är nyfiken på hur just du tänker som var så övertygad om att vi alla skulle dö om vi inte fogade oss! Som på allvar trodde att dina friska kamrater var promenerande smitthärdar som skulle åsamka dig en kvalfull död? Jag undrar hur Magdalena Andersson känner för sina bevingade ord….”fram med armarna så att vi får slut på lagret”……! Fru Hallonbåt som hotade, skrämde, tvingade och förstörde för oss alla….hur tänker hon idag?
Det kom ett krig och bara så där….var allting över. Så märkligt. Tidningarnas korvstoppning upphörde och inte ett ord yttrades om ordet med stort V. Experterna…..som nu blivit rika som troll på folkets skräck dröp av och sitter väl och räknar sina berg av guldmynt!
Kvar är nu bara resterna och allt det som inte visat sig ännu. Vågskvalpet efter experimentet. SADS…..den ”nya” sjukdomen..! Otrevlig historia. Plötslig död pga hjärtproblem. Drabbar unga som aldrig borde ha övertalats, indoktrinerats, tvingats eller påverkats. Tragiskt…
Männen bakom alltihopa, BG & Co…., pudlar nu och erkänner att….det var ju inte så farligt som vi trodde och….det drabbar ju mest gamla och sjuka…..och det är ju som en vanlig influensa…
Jag hoppas att vi aldrig behöver uppleva en statlig våldtäkt igen för det är precis vad det var. Människor förlorade sitt levebröd, den psykiska ohälsan nådde oanade höjder och vi lärde oss att vara rädda för varandra. Vi slutade umgås. Slutade kramas. Familjer splittrades. Gamla hölls isolerade och fick dö i ensamhet. Sjukvårdskrisen skylldes på friska människor istället för att politikerna som hade ansvaret fick skulden. Livsnödvändiga operationer och sjukvård blev satt på ”vänt” av personalbrist eftersom de korkade och fullständigt meningslösa testerna tvingade friska människor att vara hemma. Så fullkomligt idiotiskt. Och vi fann oss i det.
Låt oss aldrig göra det igen. Aldrig!"
Många har svårt att erkänna att JAG har rätt i det som står här, tänk efter själv!!!

Inga kommentarer:

Trevlig midsommar till er alla