onsdag 8 maj 2024

Vaccin

 Vaccin 🧵(Lånad text)


Grunden för den stora utgallringen av befolkningen är att förstöra det mänskliga immunsystemet, och en av metoderna som används för att uppnå detta är dödliga kemiska tillsatser i mat, dryck och inte minst vacciner. Big Pharma har ökat sitt inflytande och kontroll över den konventionella skolmedicinen årtionde efter årtionde, och, genom att finansiera och muta korrupta politiker och medicinska "experter" har man dikterat politiska åtgärder. Nu vill de även införa obligatoriska vaccinationer så att varje barn och vuxen måste injiceras med deras gifter som skadar människors immunförsvar och har katastrofala hälsokonsekvenser. Allt enligt Agenda 21 och Agenda 2030. 


Efter att barnet genomgått traumat från sjukhusets förlossningsprocess börjar förgiftningen av kropp och sinne genom Big Pharmas förödande vacciner. Läkemedelsbolagens vacciner, som inte ens är nödvändiga, är ännu ett stort bedrägeri tillsammans med giftiga läkemedel, genetiskt modifierad mat, mikrovågsstrålning och allt det andra tramset som vi blir matade med. Människans immunsystem klarar sig alldeles utmärkt på egen hand, och allt det behöver är näringsrik mat och en sund livsstil som gör att den kan fungera på bästa möjliga sätt. Vad det inte behöver medan det fortfarande är under utveckling de första två åren av livet är att bli översvämmad av kemikalier, cancervirus, mixtrat DNA och steriliseringsgener, som innebär att immunsystemet aldrig blir detsamma igen. Vi talar nu om 25 till 30 vaccinationer före två års ålder (och ökar hela tiden) och ännu mera gifter upp till sex års ålder och tonåren. 


Dessa vacciner innehåller: Aluminium - vilket orsakar demens och Alzheimers sjukdom; Antibiotika - för många gör dig resistent mot dem och de har andra skadliga effekter; Formaldehyd - en mycket giftig kemikalie som kan orsaka cancer (inklusive myeloisk leukemi), skada hjärnan och nervsystemet, och orsaka blindhet och krampanfall; Natriumglutamat (MSG) - ett hjärntoxin som attackerar neuroner och kan vara dödligt. Det används skandalöst nog som smakförstärkare i förpackad smaklös skräpmat som på något sätt kommit att kallas för "mat"; Tiomersal - livsfarligt och akut toxiskt metylkvicksilver som kan förstöra nervsystemet. Vi får höra att kvicksilver är ett dödligt gift, vilket det är, och sedan stoppar de in det i vaccinationer för barn och vuxna. I en oberoende granskning av barnvacciner som gjordes av den ideella organisationen US National Vaccine Information Center fann man också att många innehåller aborterade mänskliga foster, DNA-material från djurvävnad och genetiskt modifierat humant blodprotein (albumin).


Barnets immunsystem kommer aldrig att bli detsamma igen efter att ha drabbats av denna konstanta våg av gifer, men som skrämmande nog påstås stärka immunsystemet. Ett nedsatt immunsystem gör att människor blir mottagliga för olika sjukdomar bland annat allergier som normalt sett skulle kunna tas om hand av kroppen. En sjuk befolkning med kraftigt försvagat immunförvar och kognitiva funktioner blir förstås mycke lättare att manipulera och styra i önskad riktning. De två främsta målen med vaccinationer är populationskontroll och att skada immunsystemet genom att i hemlighet mutera mänsklig genetik i syfte att ytterligare omstrukturera människoorganismen och undertrycka dess kapacitet som mottagare och sändare. 


Inga kommentarer:

Var är ni???

 Ni gapade under hela plandemin och gnällde om att alla måste ta vaxxet!!! Inte ett ljud hör man ifrån er längre. Eller ingår ni med folieha...