söndag 3 mars 2024

Din dagliga propagandados är serverad

 Vaknar till den dagliga propagandadosen som svenska folket matas med hela tiden av vår partiska massmedia för att undvika att vi råkar tänka självständigt och kommer till en helt annan slutsats än det påtvingade narrativet.

Putin är Hitler och Trump är dum, regeringen måste ge mer till Ukraina för det är vår tids stora ödesfråga - var nu en god medborgare och upprepa det mantrat för dig själv tre gånger så det sitter ordentligt!

Det är av yttersta vikt att vi förstår att världen blir en sämre plats så länge dessa två herrar har makt och inflytande samt att det bidrager till vår egen undergång. Aldrig får vi en nyanserad bakgrund till Ukrainakonflikten eller får veta det riktiga målet, inte heller en chans att det korrupta styret i Kiev granskas och kritiseras samt definitivt är det ingen som ifrågasätter Trumps huvudkonkurrent Joe Biden med sin kriminella familj. 

Att det i västs politiska hierarki som styr över oss finns mycket värre ormar som inte vill oss väl och som gör allt för att såväl suga ut oss som försätta våra barn/barnbarn i stor fara är heller ingenting som vi pratar om eftersom våra så kallade mediahus skriver det de blir tillsagda.

Eftersom svensken i åratal marinerats i att "tänka rätt" och knyta näven i fickan om man har invändningar, är det tyvärr fritt fram för våra styrande politiker från höger till vänster att fortsätta med lekstugan, det vill säga ägna sig åt ett oerhört slöseri med våra skattemedel på allt som inte gagnar det egna folket för att sedan åtnjuta sin belöning med en framtida framskjuten position i någon av alla globaliststyrda organisationer.

Tragiskt och den kuvade befolkningen  betalar. 

#vibetalar

#propagandamegafoner 

Bildkälla: Expressen, SvD



Inga kommentarer:

Hur kan krig leda till fred?

 Finns det något land i världen där dom inte krigar och dödar varandra? Frågar åt en vän….