lördag 2 mars 2024

Stackars äldre människor

 Fy fan vad vidrigt gjort mot våra äldre människor på ålderdomshemmen. Och det får dom betala dyra pengar för. 🤮 🤮 🤮. Vart är vi på väg? Allt för att förnedra befolkningen. Det handlar inte om att ”rädda planeten”. Allt är för att förnedra människor så mycket det bara går. 

Enligt FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO) finns det vissa livsmedelssäkerhetsproblem när man överväger ätbara insekter:

Allergiframkallande: Det finns en potential att utveckla allvarliga allergiska reaktioner mot ätbara insekter. Till exempel bör personer som lider av skaldjursallergier undvika ätliga insekter.

Biologisk: Många olika typer av bakterier som är kända för att göra människor sjuka har hittats i insekter inklusive E. coli och Campylobacter. Förutom dessa bakterier är virus, parasiter och svampar också möjliga former av biologisk kontaminering.

Kemisk: Eftersom många insekter äts hela är de särskilt känsliga för kemisk kontaminering. Bekämpningsmedel, giftiga metaller och dioxiner är några kemikalier som oroar insektskonsumtion.

Inga kommentarer:

Hur kan krig leda till fred?

 Finns det något land i världen där dom inte krigar och dödar varandra? Frågar åt en vän….