torsdag 7 mars 2024

Våra framtida generationer

 

Drygt en timme kvar tills vårt Natomedlemskap är ett faktum och massmedia svämmar över av pro-Natorelaterade artiklar; Kristersson har tagit en morgonlöptur för att förbereda sig inför ”den viktiga dagen”, regeringen håller presskonferens om Natointrädet, Stoltenberg bjuder in och Sverige tackar ja, Kristersson särskilt inbjuden gäst vid Joe Bidens framträdande senare i dag, Kristersson ska hålla tal till nationen senare i kväll, Ebba Bush konstaterar att Sverige gör Nato starkare och Nato gör Sverige tryggare…. yada yada.

De tror att de skriver in sig i historieböckerna som hjältar, men tiden lär visa deras misstag och framtida generationer kommer minnas dem som landsförrädarna som sålde ut Sverige till främmande makt. 

Men det lär dröja innan polletten faller ned hos den indoktrinerade befolkningen som tyvärr kommer göra vågen i kväll, skåla och intala sig själva att de känner sig trygga tack vare våra  handlingskraftiga politiker samt tillika korrupta beslutsfattare som inte ansett det vara av vikt att tillfråga svenska folket först – helt obekymrade om konsekvenserna, kostnaderna och framförallt att Sverige utsätts till måltavla.

#landsförrädare
#politikerförakt



Inga kommentarer:

Eskalerat till bristningsgränsen