fredag 23 juni 2023

När Public service vet bäst?

 

När Public service vet bäst?

Sunt förnuft ,egna erfarenheter slår det svenska politiska konsensussamhället med hästlängder. Lev ett gott liv ät vad du anser bäst för dig själv, ta eget ansvar och negligera de politiska pekpinnar som förminskar dig som en tänkande individ. I slutändan kommer samhällets förespråkare ändå att inte ta ansvar för sina ”kostråd”. (Ulsans kommentar)

När @svtnyheter gör ett reportage om ”karnivåren” @evabirath__health ” så gör man det på sämsta tänkbara och vinklade sätt.

Man vill hellre fördumma och förminska henne (och en kosthållning på kött och animalier) för att hon har mage att generellt sett vara skeptisk till myndigheternas råd i hälsofrågor. Och att hon INTE är vaccinerad, fyyy.

Ändå är hon 67 år och KÖR CHINS I GYMMET! Hon är i exceptionell form för sin ålder, ser otroligt fräsch ut och är dessutom friskare än någonsin tidigare i sitt liv.

De enda relevanta frågorna som aktivisterna förklädda till jornalister på SVT, borde ställt, är vad Eva 67 år uppenbarligen gör helt rätt och vad nästan alla andra i samma ålder, metabolt sjuka och i fysiskt förfall, gör helt fel!

#nnr#svt#carnivore

Jonas Colting

Inga kommentarer:

Hur faran försvann lika fort som den kom

  2022 var den ganska ovanliga sjukdomen apkoppor/Monkeypox ett av de stora samtalsämnena eftersom den börjat spridas, i huvudsak via sexuel...