fredag 23 juni 2023

Dags att börja utvisa de importerade kriminella med familjer

 

Sverige är värst i klassen i hela Europa när det gäller kriminalitet, integration och assimilation.

Under två decennier har Socialdemokraterna och Fredrik Reinfeldt orsakat den sinnessjuka situation som Sverige idag befinner sig i av skjutningar, våldtäkter, förödelse och droger. Sossarnas aningslöshet och verklighetsfrånvända ideologi kring invandringen är upphovet till dagens gigantiska haveri.

Deras förljugna beskrivning av invandringens ”fördelar” från Mellanöstern, Nordafrika och Afghanistan spridde sen en våg av religiösa och kulturella motsättningar.

Alliansregering cementerade under åtta det utanförskap som redan hade börjat eskalera i form av en urskillningslösa och naiva beslut. Fredrik Reinfelds ideologiska handikapp och politiska inkompetens urartade för att sen totalt krascha med den pinsamma slutpläderingen ”Sverige, ni behöver öppna era hjärtan”.

Karlns bottenlösa dumhet blev plötsligt uppenbar även för hans egna väljare.

För vilken dåre som helst begriper att man måste öppna sina ögon innan man öppnar upp sina hjärtan!

Över 2 miljoner utrikesfödda har importerats till Sverige under senare år. (över 20 % av befolkningen).

Jag är en stor anhängare av att hjälpa behövande människor och öppna upp gränserna för nödställda på flykt från krig, förföljelse och död. Det är en självklarhet både som empatisk medmänniska och goda kristna att göra vad vi kan för att erbjuda skydd. Sverige anses vara ett kristet land oavsett om socialdemokrater, extremliberaler och kommunister försöker ändra på detta. Att älska sin nästa som sig själv och respektera Gud är en viktig beståndsdel i samspelet människor emellan i ett sunt samhälle.

Samtliga politiska riksdagspartier, förutom Sverigedemokraterna, har under åratal demonstrerat en provocerande inkompetens i hanteringen av sociala, kulturella och religiösa frågor kring den okontrollerade invandringen i Sverige.

Detta har i sin tur orsakat det utanförskap som nu exploderat överallt i vårt land och orsakat den obegripliga mängd kriminalitet som varje dag uppenbarar sig runt om i hela riket.

Den socialdemokratiska regeringens politik med Stefan Löfven och Morgan Johansson i spetsen såg sedan till att katastrofen i Sverige blev total.

Svetsarens brist på idéer och justitieministerns mytomani orsakade en tsunami av våldsbrott som aldrig någonsin beskådats i Europa i modern tid.

Förnekelsen av den rådande verkligheten i kombination med sossarnas politiska maktfullkomlighet möjliggjorde ett politiskt horeri med Miljöpartiet och Annie Lööf av sällan skådad art som drabbade hela det svenska folket.

För vem har väl glömt Annies 7000 skäggiga afghanska ”gymnasieelever”, samt alla korrupta och hemliga överenskommelser mellan Socialdemokraterna och muslimska brödraskap och föreningar?

Det finns inte en människa i Sverige som längre kan hålla räkningen på Morgan ”Bagdad-Bob” Johanssons alla lögner och bisarra bortförklaringar till det galopperande våldet.

Enligt honom så skulle det idag inte finnas vare sig knark eller gängkriminalitet kvar i Sverige.

Ändå skjuts det mera och flera än någonsin i svensk historia.

Bilar brinner och explosioner hörs oftare än på Västbanken i Mellanöstern.

12-åriga barn går omkring med automatvapen och skjuter i trapphus och på lekplatser bland barn. Knark och vapen väller in över våra gränser med oförminskad styrka varje dag, vecka efter vecka, månad efter månad.

Oppositionen med Magdalena Johansson (Vem styr sossarna? År det Magda eller Morgan? Ulsans kommentar) i spetsen (som bär den största skulden för kaoset), attackerar den nya regeringen dagligen för allt det de själva orsakat under alla år. Oärligheten är skrämmande och äcklig!

Lögnerna och det politiska skuldbeläggandet är ovärdigt ett land som Sverige.

Alla de etablerade partierna har blod på sina händer, och samtliga behöver be svenska folket om förlåtelse för sin inkompetens och naivitet.

Enda sättet att vända detta eskalerande kaos och laglöshet är genom kraftfulla och oortodoxa handlingar och metoder.

Alla mesiga och politiskt korrekta politiker måste nu börja inse allvaret och verkligheten.

Det är inte skandinaviska män som längre är majoriteten i landets alla fängelser. Tro mig, jag vet bättre än de flesta av er.

Det är inte Jonny, Conny och Ronnie som springer omkring på Sveriges gator och skjuter.

Ej heller Jim eller Tim som orsakar alla eskalerande antal våldtäkter, sprängningar och hedersmord.

Besöker du Stureplan i Stockholm på en lördagskväll, så kan man tro man befinner sig i Teheran eller Bagdad.

Förortens gangstrar har invaderat Östermalms gator. Södermalms bohemer har ersatts av muslimska fundamentalister och odrägliga förortsungar.

Orup sjöng om att ”Stockholm har blivit kallt”. Men Stockholm 2023 har numera blivit svart.

Och brottssiffrorna är ännu svartare.

Alla kriminella från ”icke-skidåkande länder” måste nu omedelbart hanteras på ett adekvat sätt av det svenska systemet.

Polisen måste sluta dalta med svartskallar som spottar dem i ansiktet, och Kriminalvården behöver hyra billigare fängelseplatser utomlands istället för att de islamiseras i svenska fängelser.

Unga kriminella invandrare som ännu inte blivit myndiga behöver fängslas och tillsammans med sina familjer utvisas och skickas tillbaka till sina ursprungsländer.

Det enda språk dessa människor från deras kulturer förstår är konsekvenser! Familjära och sociala konsekvenser.

Svenska poliser utbildas och instrueras idag att acceptera att bli spottade på av invandrare. Invandrarna själva får dagsedlar och stryk av sina föräldrar om de inte lyssnar.

Jag vet att en del av detta är kontroversiellt, men det är tyvärr nödvändigt för att förhindra en fullständig kollaps av det svenska samhället.

Just idag firar vi det svenskaste av Sverige med dans runt stången, svensk mat och svenska visor, härlig musik, blommor i håret och snapsvisor bland upprymdhet och skratt.

Denna underbara och älskade tradition är numera hotat på riktigt, våra värderingar, vår tro och moral är utrotningshotade, och i takt med att traditionerna monteras ned och förkastas, så ökar religiösa spänningar och politiska polariseringar.

Så njut av dagens festligheter och sjung era snapsvisor eller ”Den blomstertid nu kommer”.

Men imorgon så vaknar vi alla upp i olika skick, men verkligheten är den samma; Sverige måste omedelbart hantera den avgrundsdjupa kris som skapats av etablissemanget.

Mångfald är bra!

Men politikernas definitioner av mångfald har visat sig vara förödande och förljugna.

Ansvariga måste ställas till svars, tuffa åtgärder behöver sättas in mot invandringens konsekvenser, och sanningens hårda uppvaknande kräver impopulära handlingar av hederliga och osjälviska politiker.

Det är dags att börja utvisa importerade kriminella tillsammans med deras familjer.

Runar Sögaard

Inga kommentarer:

Hur faran försvann lika fort som den kom

  2022 var den ganska ovanliga sjukdomen apkoppor/Monkeypox ett av de stora samtalsämnena eftersom den börjat spridas, i huvudsak via sexuel...